Partners

Moeders voor Moeders werkt samen met de volgende partners:

Door samen te werken met partners zoals Omega Pharma bundelen wij onze krachten en kunnen wij onze deelneemsters (nog) beter van dienst zijn. 

Omega Pharma Nederland B.V. is leverancier van onder andere Davitamon zwangerschapsvitamines zoals Davitamon Compleet Zwanger.

 

De samenwerking tussen Wij Special Media en Moeders voor Moeders gaat al heel wat jaren terug.

Op www.wij.nl vind je alles over je kinderwens en zwanger worden, je zwangerschap en de bevalling tot het opgroeien van je baby, peuter en kleuter. En je kunt je inschrijven voor het gratis cadeaupakket met onder andere de blije doos en het magazine WIJ.

Er is nog maar weinig bekend over aandoeningen en ziekten bij moeder en kind die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan. Om hier onderzoek naar te doen, is vanuit het Radboud UMC de PRIDE Study (PRegnancy and Infant DEvelopment Study) opgezet. Dit is een groot, langlopend onderzoek via internet waarvoor medewerking van veel zwangere vrouwen nodig is.

Moeders voor Moeders ondersteunt het onderzoeksteam hier graag bij door de PRIDE Study bij jullie onder de aandacht te brengen. Meer informatie over het onderzoek en over wat deelnemen precies inhoudt, lees je op de website www.pridestudy.nl. Je kunt je hier ook aanmelden voor deelname.

Generation R Next is een uniek Rotterdams onderzoek naar 10.000 vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en hun kinderen.

De gezondheid van ouders voor en tijdens de zwangerschap is van grote invloed op het verdere leven van hun kinderen, dit wil men graag verder onderzoeken in Generation R Next. Op de website www.generationr.nl/next lees je meer over dit onderzoek.