Het verhaal van Linda

Momenteel ben ik zwanger van mijn derde jongetje en ik heb onlangs voor de derde keer deelgenomen aan Moeders voor Moeders. Een vriendin van mij was vlak voor mijn eerste zwangerschap ook zwanger en zij vertelde mij over Moeders voor Moeders. Toen ik zelf zwanger werd, kwam ik het ook tegen bij mijn verloskundige. Ik had me snel daarna ook aangemeld om mee te doen. Tijdens mijn volgende twee zwangerschappen vond ik het eigenlijk best vanzelfsprekend om weer mee te doen.

“Mijn laatste deelname was tijdens de coronacrisis, maar gelukkig heb ik dit niet heel anders ervaren dan de vorige twee keer”

Mijn laatste deelname was tijdens de coronacrisis. Gelukkig heb ik dit niet heel anders ervaren dan de vorige twee keer, behalve dat degene die de intake zou doen niet bij mij thuis mocht komen. Deze intake hebben we daarom telefonisch gedaan, waarna de informatrice bij mij aan de deur kwam om de spullen op een afstand te overhandigen. Ik wist natuurlijk al hoe het in zijn werk ging, dus voor mij was het niet meer nieuw

Ik hoor in mijn omgeving regelmatig dat het niet bij iedereen vanzelfsprekend is om op de natuurlijke manier zwanger te worden. Zelf heb ik het geluk dat zwanger worden heel gemakkelijk gaat. Ik gun het andere vrouwen ook dat zij zwanger mogen raken en moeder mogen worden. Daarom heb ik bij elke zwangerschap meegedaan aan Moeders voor Moeders. Het is voor mij een kleine moeite, maar kan voor een ander heel veel opleveren. Ik hoop dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de kinderwens en het geluk van anderen.