Vriendinnen onder Elkaar is een initiatief van Moeders voor Moeders. Het blog is vooral bedoeld voor deelneemsters van Moeders voor Moeders, mensen die meedoen en ervaring hebben met Moeders voor Moeders en voor iedereen met een zwangerschapswens waarvan de zwangerschap moeizaam verloopt.

Op Vriendinnen onder Elkaar vind je verhalen over Moeders voor Moeders, ervaringen met Moeders voor Moeders, verhalen van deelneemsters die zwanger zijn geworden door de behandelingen met het hCG-hormoon, onvruchtbaarheid, tips&trucks en allerlei handige én leuke nieuwtjes over zwanger worden en zwanger zijn. Daarnaast biedt het blog een forum waar de leden met elkaar in contact kunnen komen en elkaar op weg kunnen helpen. Maar vooral ook in gesprek kunnen gaan met Moeders voor Moeders en doelgericht vragen kunnen stellen.

Middels monitoring is Moeders voor Moeders tot de conclusie gekomen dat de corporate website niet afdoende informatie verschaft over Moeders voor Moeders en dat veel deelneemsters afwijken naar externe fora. Om de deelneemsters beter te kunnen helpen en van informatie te voorzien is Vriendinnen onder Elkaar tot leven gekomen.

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie. Zij maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss B.V. Moeders voor Moeders wil graag de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Daarom zamelt zij urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.
Zwangere vrouwen kunnen op deze manier dus stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Daarom is Moeders voor Moeders constant op zoek naar zwangere vrouwen die mee willen doen. Aanmelden kan via Moeders voor Moeders.

Het team

Ons team van Moeders voor Moeders bestaat voor het grootste deel uit:

  • Informatrices verspreid over het hele land (voor het bezoeken en informeren van de zwangere vrouwen en van verloskundigen, huisartsen en de assistenten daarvan).
  • Chauffeurs (voor het brengen en ophalen van de kratten/flessen).
  • Contactcenter (voor het beantwoorden van vragen van geïnteresseerden en deelneemsters).