Vanaf dat je baby in je armen ligt na de bevalling, gaat de tijd ineens tien keer zo snel. Althans, zo lijkt het. Men zegt weleens: het eerste jaar gaat het allersnelst. Nou, alle clichés zijn waar, geniet er maar van. Voor je het weet studeert jouw kleine boef! En om deze negen redenen moet je écht nog even extra genieten.

 1. Mini
  Tien mini teentjes, vingertjes en dat lieve hoofdje. Alles is zo klein en zacht, dat is toch genieten?! Ze groeien als kool, dus groots genieten als ze klein zijn!
 1. Slaap kindje slaap
  Het vechten tegen de slaap, oogjes die zachtjes dichtvallen na het voeden. Onbetaalbaar. Zo schattig.
 1. Babyvetjes
  Je kunt ongegeneerd aan die lekkere spekbeentjes zitten zonder dat er iets van wordt gezegd. “Ma-hammmm, laat me los!”, hoor je pas als hij of zij wat ouder is.
 1. Urenlang kroelen
  Knuffelen met je baby is zo bijzonder en fijn. Vooral lekker door die zachte piekharen woelen. Mmmm…
 1. Je hart ontploft
  Je wist waarschijnlijk niet dat er in je hart nog plaats was voor zoveel liefde. En die plek wordt nu ineens opgevuld door dit kleintje. Geniet van het gevoel dat je waarschijnlijk voor het eerst hebt!
 1. Betoverende geur
  Als we de poepluiers even buiten beschouwing laten natuurlijk. Maar die heerlijke geur die je alleen bij baby’s hebt, is onbeschrijflijk.
 1. Aan- en uitkleden
  Hoe leuk is het om je baby allemaal leuke, schattige rompertjes met bijpassende pakjes aan te trekken? Zolang jij nog in charge bent, is het leuk. Wacht maar tot er tegengestribbeld wordt!
 1. Lekker praktisch
  Laten we de handige kant van een baby ook belichten: hoe kleiner ze zijn, hoe makkelijker het is om ze mee te nemen. Als deze de meeste tijd slaapt, is het nog wel leuk om in een restaurantje te zitten, te shoppen of een dagje weg te gaan. Enjoy!
 1. Foodpreppen is nog niet zo lastig
  Tijdens de eerste maanden hoef je niet na te denken over wat je kleine te eten krijgt. Borstvoeding of flesvoeding en je bent rond! Geen babyhapjes, snackjes en prakjes nodig. 

Gastauteur – heeft 33 verhalen geschreven.

Meer Artikelen