Oh wat kan een mens zich zwanger voelen zelfs al ben je nog niet zo erg ver. 

Twee weken verder ben ik inmiddels na mijn eerste blog. Twee heftige weken. Ikzelf en onze dochters zijn ziek geweest. Nou daar gingen zeer lege kannen in die week om te wisselen. Als elke slok drinken je misselijk maakt heb je ook niks om in het kannetje te plassen. Dat was dus niet zo slim, immers van niet drinken wordt je alleen maar zieker. 

Met goede moed dus toch maar aan de afgelopen week begonnen. Mezelf verplichten te drinken. Was ook wel een goed voorbeeld voor de meisjes trouwens. En ja hoor de kannen vulden zich weet in een beter tempo. Maar ja je wordt ook steeds een stukje meer zwanger en hoewel het op de weken nog niks voorstelt, mijn eerste echo moet zelfs nog komen, waren daar toch maar weer het overgeven,  de constipatie en  “hallo, jij bent vroeg”, de bekkeninstabiliteit. 

Echt zwanger dus. Nu maar hopen dat de eerste echo een mooi kloppend hartje geeft. Want met een miskraam achter de rug ben je nooit meer helemaal zeker dat het goed zit. 

Gastauteur – heeft 33 verhalen geschreven.

Meer Artikelen

  • Geen artikelen gevonden