“Het leven begint bij 40”, dat kunnen deze vrouwen wel beamen. Laat je inspireren door deze sterke dames!

1. Gwen Stefani

Op de respectabele leeftijd van 44 werd Gwen voor de derde keer zwanger. Haar jongste kinderen, Kingston en Zuma werden in haar 30-er jaren geboren. Nog op zoek naar een bijzondere naam? Gwens derde heet Apollo!

2. Halle Berry

Haar dochter werd geboren op haar 41e en was haar eerste kindje. Maar daar hield ze het niet bij, haar tweede kindje kreeg ze lachend op haar 47e! Halle over haar zwangerschap: “Ik was in topconditie en voelde me superwoman!”

   

3. Janet Jackson

Ze zette haar world tour on hold op haar 49e om alles in het teken van gezinsplanning te zetten. Dat betekende dan ook dat Janet Jackson moeder werd op haar 50e. Ze zei tegen haar fans: “Ik ben jullie niet vergeten, ik hoop dat jullie begrijpen dat dit belangrijk is voor ons nu. Zodra ik kan zal ik mijn tour weer hervatten”.

 

4. Carice van Houten

Age is just a number, dat bewijst Carice wel die op haar 39e zwanger werd van haar eerste kindje. Carice over haar zwangerschap: “Je weet dat je zwanger bent als je moeder je een grijptang geeft…”

5. Celine Dion

“All by myseeeeeelf” dat zal ze nooit meer hoeven te zingen. Celine is namelijk trotse moeder van drie jongens! Al sinds haar 33e onderging zij vruchtbaarheidsbehandelingen voor hun vurige kinderwens. In totaal heeft zij 7 IVF-behandelingen gehad, wat een voorbeeld.

6. Nicole Kidman

Op de prachtige leeftijd van 40 jaar kreeg Nicole Kidman haar eerste biologische kindje. In haar twintiger jaren voedde ze samen met Tom Cruise twee geadopteerde kindjes op, maar toen was ze zelf natuurlijk nog heel jong. Vind jij ook dat je op latere leeftijd een betere opvoeding kunt bieden?

GastbloggerGastblogger – heeft 162 verhalen geschreven.
Wil jij ook schrijven voor Vriendinnen Onder Elkaar? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Meer Artikelen