hope-hand1Deze vraag speelt vaak door mijn hoofd… We zijn begonnen met de ICSI poging, de tweede ICSI, maar de eerste voor een broertje of zusje voor onze dochter. De eerste spuiten zijn alweer gezet, mijn buik lijkt wel een speldenkussen en de eerste blauwe plekken zijn zichtbaar. Maar we hebben dit er allemaal voor over!

Ik hoop zo dat een tweede wonder ons gegund is! We weten dat we het geluk hadden dat we van de eerste ICSI poging gelijk zwanger werden. Na 3 jaar wachten en hopen sloten we onze prachtige dochter in onze armen. We hadden 1 cryo over, deze is afgelopen zomer terug geplaatst. Na een onzekere tijd, eerste een negatieve test, maar later toch positief, blijdschap, onzekerheid, kreeg ik toch een miskraam. Maar de wens voor een tweede bleef. Ik hoop zo dat we ons geluk niet opgebruikt hebben. Immers 2x een terug plaatsing gehad en 2x zwanger.

Ik kreeg een keer de vraag, ’gaan jullie weer het traject in, ondanks de miskraam en onzekerheid?’ Zonder twijfel volmondig ‘JA’ gezegd. We weten dat de zekerheid niet krijgen, maar we willen het zeker proberen! Ook al moet ik met dagelijks 2x prikken, de echo’s, de punctie, we hebben het er voor over.We zijn het traject weer met goede moed ingestapt!

GastbloggerGastblogger – heeft 162 verhalen geschreven.
Wil jij ook schrijven voor Vriendinnen Onder Elkaar? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Meer Artikelen