mvm_testDe komst van jullie (eerste) kindje is bijzonder, overweldigend, angstaanjagend en onvoorstelbaar. Maar boven alles is het nieuws wat je van de daken wilt schreeuwen, zeker als het heel veel moeite heeft gekost eindelijk zwanger te worden. Zo’n moment verdient alle aandacht die het kan krijgen. Inspiratie nodig over hoe het grote nieuws te brengen? Wij hebben een aantal foto ideeën voor je op een rijtje gezet.

Happy family
Verwachten jullie je eerste kindje? Dan staat de verandering van happy couple naar happy familie vaak central. Misschien ken je ze al, maar foto’s met babyschoentjes zijn enorm leuk, en lief! Om de zwangerschap kenbaar te maken kun je babayschoentjes toevoegen aan die van papa en mama in spe, bijvoorbeeld onder aan de trap. Wil je het geslacht bekend maken, dan kun je natuurlijk met kleur werken. Voorbeelden vind je hier.

Wat gebeurde er?
Jullie zullen de geboortedag van je kind(eren) nooit vergeten, maar zijzelf hebben natuurlijk geen idee! Welke memorabele dingen gebeurden er in de rest van de wereld toen jouw kleintje het levenslicht zag? Een mooie manier om dit vast te leggen is bijvoorbeeld door je kindje te fotograferen op de krant van “vandaag”, zoals deze schattige foto.

Nog meer geluk
Mogen jullie je gelukkig prijzen met een tweede zwangerschap? Geen enkele reden om hier minder vreugdevol of enthousiast over te zijn dan over je eerste. De aankondiging door middel van je oudste met jouw prachtige zwangere buik met daarin je kindje is een absolute klassieker. Maar wat dacht je van wanneer je tweede net geboren is. Zoveel liefde vraagt om een prachtige foto, zoals deze.

Een bord voor inspiratie
Sommigen vergen wat geduld, anderen wat attributen. De meeste volstaan met een gezonde dosis enthousiasme en liefde voor je (ongeboren) kindje. Speel met licht, kleur of optische illusies. Hier vind je twintig leuke fotoideeën!

Hoe kondigde jij de zwangerschap of komst van je kindje aan? Praat mee op onze Facebook pagina.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen