Blog JoanTijdens een zwangerschap maak je ontzettend veel mee. Hoogtepunten, dieptepunten, je beleeft geluksmomentjes, leert wijze lessen en bent langzaam maar zeker steeds meer klaar voor het ouderschap. Zo’n bijzonder periode is prachtig om over te schrijven en te lezen.

Tips, het gevoel begrepen te worden of een bepaalde herkenbaarheid zijn ook vaak heel welkom. Speciaal daarom hebben we een paar vermakelijke, leerzame of anderszijds bijzondere blogs van mama’s en mama’s-to-be op een rijtje gezet!

Die van een mama
Op Beleefjezwangerschap.nl vertelt Rosalinde, moeders van Jonathan en Isabella, openhartig over alles rondom zwanger zijn en moeder zijn. Ze vertelt over haar zwangerschappen en bevallingen, maar geeft ook een hoop tips over het moederschap.

Alles in één
De website babytjes.nl besteedt aandacht alles op en aan een zwangerschap en je kindje. Daarnaast hebben ze een specifieke pagina waar toekomstige moeders een blog bijhounden. Heel herkenbaar en aansprekende verhalen, je leest ze hier.

mama’s verzameld
De 27-jarige Shirley heeft mommy to be opgericht. Tijdens haar zwangerschap scheef ze zelf over zwanger zijn, maar daarnaast kun je lezen over de leukste zwangerschaps- en babykleding, mooie kinderwagens, het fijne speelgoed en al het andere leuks wat er bij een zwangerschap en het moeder zijn komt kijken. Niet alleen Shirley schrijft: tal van zwangere dames en mede-mama’s delen wekelijks hun verhalen met jullie delen.

Mama enzo
Op mamaenzo.nl vind je de leukste verhalen! Deze site heeft niet alleen verhalen over zwanger zijn of baby’s, maar besteed ook aandacht aan peuters en kleuters. Erg handig en heel leuk om te lezen! Bekijk ‘m hier.

Zoveel vragen, zoveel antwoorden
De eerste bevalling, de eerste keer doorslapen, de eerste keer knuffelen: zwangerblog.com geeft antwoord op een heleboel vragen die je voor, tijdens en na je zwangerschap kunt hebben. Heel veel praktische tips en adviesen overzichtelijk op 1 pagina. Neem eens een kijkje!

Welke blogs lees of las jij tijdens je zwangerschap? Of heb je misschien zelf een blog bijgehouden? Laat het ons weten op onze Facebook pagina.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen