blablablaDe babybel is een zwangerschapsketting die je ook wel kent als ‘bola’. Een uniek sieraad dat veel wordt gedragen door zwangere vrouwen. Wij mogen twee prachtige exemplaren van de leuke webwinkel Zwangerschapssieraden weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt.

Waarom dragen zwangere vrouwen dit sieraad? Er zijn verschillende betekenissen. Namelijk;

Trotse mama
Je laat aan andere mensen in één oogopslag zien dat je zwanger bent met het dragen van een zwangerschapsketting. Je toont aan iedereen die het mag weten dat je een trotse bijna-mama bent.

Rustgevend voor je baby
Het dragen van een babybel draagt bij aan de gemoedsrust van je baby. Het gehoor van de ongeboren baby is na circa 5 maanden zwangerschap dusdanig ver ontwikkeld dat hij/zij het geluid van de bel zal gaan herkennen en dit veelal als rustgevend zal ervaren.

Geluk & gezondheid
Wanneer je een babybel tijdens de zwangerschap tegen je buik draagt, brengt dit volgens Mexicaanse traditie de moeder en haar kind gezondheid, geluk en voorspoed. Daarnaast beschermt het geluidje je tegen ziekte en gevaar, aldus volgens diezelfde traditie.

Trendy sieraad; tijdens & na de zwangerschap
Het zwangerschapssieraad is niet alleen een hip sieraad om te dragen tijdens je zwangerschap, ook na de bevalling leeft het verhaal van de babybel voort. Hang de babybel boven de wieg en je baby zal het magische geluidje opnieuw herkennen en als veilig en vertrouwd ervaren.

Er is wat kritiek geweest op de babybel. Het dragen van een zwangerschapsketting zou een stuitligging kunnen veroorzaken. De baby zou door het getingel gaan draaien om dichterbij het geluidje te komen. Gelukkig heeft onderzoek uitgewezen dat we deze negatieve kritiek naar het rijk der fabelen kunnen verwijzen. Er is namelijk geen enkel bewijs voor. Zelfs verloskundigen en gynaecologen wijzen het dragen van de bel niet af. Bovendien heeft ProudMama navraag gedaan bij de SOV (Samenwerkende Opleiding Verloskunde) en ook zij bevestigen dat de babybel voor 100% veilig is.

bannertje

Wij mogen twee prachtige Babybel kettingen weggeven. Wil jij kans maken? Like dan Zwangerschapssieraden op Facebook, en stuur voor vrijdag 14 maart een e-mailtje naar [email protected] waarom jij jezelf of iemand anders dit sieraard cadeau zou willen geven.

Succes!

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen