mvmkennenRegelmatig horen we mooie verhalen van onze deelneemsters over hun ‘band’ met Moeders voor Moeders. Bijvoorbeeld dat ze meedoen omdat hun moeder dat tijdens haar zwangerschap ook heeft gedaan. Of omdat generatie na generatie al meedoet (we draaien al eventjes mee!). Het is ook altijd erg leuk om dames tegen te komen op evenementen, zoals de Negenmaandenbeurs, en hen te kunnen vertellen over onze Moeders voor Moeders. Zo’n ‘ontmoeting’ kan zo gezellig zijn. En natuurlijk ook de dames die meedoen omdat ze dankzij Pregnyl zwanger zijn geworden. Reacties als “Voor wat hoort wat” en “Nu kan ik eindelijk wat terug doen” horen we nogal eens voorbij komen.

Hoe heb jij ons leren kennen? Via een flyertje bij de verloskundige, via vrienden of familie? Ben je ons ergens tegengekomen op een event of heeft een wildvreemde over ons verteld? Of ben jij opgegeven door een vriendin of collega op onze vernieuwde website?

Wij zijn benieuwd!

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen