Als je wel eens op Facebook zit is het je vast opgevallen: de Timeline, of ’tijdslijn’. Iedere (bedrijfs)pagina heeft de mogelijkheid deze in te vullen met belangrijke evenementen uit het verleden. Nu heeft Moeders voor Moeders een rijke geschiedenis – die nooit mogelijk was geweest zonder al onze deelnemers.

Daarom willen wij onze tijdslijn dolgraag open stellen voor al onze fans! Hoe dan? Door jullie geboortekaartjes in onze tijdslijn te plaatsen. Want zonder de mama’s, zwangerschappen en baby’s zou Moeders voor Moeders niet kunnen bestaan, en zouden we niet kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een medicijn om paren met vruchtbaarheidsproblemen mogelijk te helpen.

Dus wil jij dat jouw geboortekaartje(s) vereeuwigd wordt in de tijdslijn van Moeders voor Moeders? Stuur deze dan op naar [email protected] of plaats deze op onze wall. Dan zorgen wij ervoor dat het kaartje geplaatst wordt!

Heb je nog een mooi verhaal bij het kaartje? Bijvoorbeeld waar je kindje geboren is, hoe de bevalling is verlopen, hoe oud je kindje nu is? Of misschien dat hij of zij dankzij Moeders voor Moeders op de wereld is gezet? Stuur het vooral mee!

We zijn erg benieuwd naar al jullie inzendingen!

PS: mocht er informatie op het geboortekaartje staan dat je liever niet openbaar wilt maken, zoals een adres of telefoonnummer, laat het ons weten. Wij zorgen er dan voor dat het onleesbaar gemaakt wordt!

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen