Iedereen kent de 9-maandenbeurs die ieder jaar in februari wordt gehouden. Mijn oudste dochter is geboren in oktober en mijn jongste in september. Het was voor mij geen optie om naar die beurs te gaan, want van mijn oudste wist ik op dat moment nog niet dat ik zwanger was en van mijn jongste was ik nog te pril. Ik vond dat toen erg jammer, want ik had het erg leuk gevonden!

Dankzij Anja Roobol komt er eindelijk een regionale beurs en de eerste editie is in mijn rayon, namelijk in Spijkenisse. De beurs heet Zwanger & Babybeurs en is bedoeld voor alle (aanstaande) zwangeren, ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en iedereen die ook gefascineerd is door alles rond de zwangerschap, geboorte en de babytijd. Moeders voor Moeders is ook aanwezig op de beurs en gelukkig mag ik de stand vertegenwoordigen. Ik ben erg blij dat er eindelijk een beurs komt die in de buurt is en uiteraard heb ik bij ieder deelneemstersgesprek over de beurs verteld. Ben jij of ken jij iemand die zwanger is of pas is bevallen, vertel haar over deze beurs!

De eerste 150 bezoekers krijgen een goodiebag, die mede is gesponsord door Moeders voor Moeders. Ook heeft Moeders voor Moeders gezorgd voor een winactie: op ieder toegangskaartje staat een unieke code en als tijdens de beurs jouw nummer wordt getrokken win je een pakket.

Kom gezellig langs op 10 juni tussen 10:00-17:00 uur bij het Sportcentrum Halfweg te Spijkenisse!

Antoinette - MvM – heeft 6 verhalen geschreven.

Meer Artikelen