Deze blog is geschreven door Conny Koot. Zij is informatrice bij Moeders voor Moeders.

Bij een gesprek met een deelneemster zat maanden geleden ook de aanstaande oma. Zij vond het allemaal zo leuk en spannend en was vanaf het begin heel erg betrokken bij de zwangerschap. Later in het gesprek vertelde ze mij dat ze zelf helaas geen kinderen heeft kunnen krijgen en dat ze om die reden twee kinderen heeft geadopteerd. Ze vond het zo leuk dat ze er door haar dochter zo bij betrokken werd, vooral omdat ze zelf niet de ervaring heeft kunnen meemaken van het zwanger zijn.

Ik vertelde beide de dames over ‘Berichtje Uit Je Buik‘ en ik vertelde aan oma dat zij zich hier ook voor de updates kon aanmelden. Onlangs kwam ik haar weer tegen, inmiddels oma van een prachtige kleindochter. Ze vertelde mij dat ze zichzelf inderdaad had aangemeld voor ‘Berichtje Uit Je Buik’ en dat ze elke week een e-mail had gekregen, gericht aan ‘oma Tonnie’. Ze vond het zo mooi en keek iedere week uit naar het berichtje om te zien hoe haar kleinkind zich had ontwikkeld. Het was voor haar een prachtige ervaring en zo had ze het toch allemaal een klein beetje zelf kunnen ervaren.

Ook wekelijkse berichtjes uit je buik ontvangen over de ontwikkeling van je baby? Klik hier!

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen