Dat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn bewijst dit verhaal. Een informatrice van Moeders voor Moeders krijgt de gegevens van een nieuwe deelneemster. De eerste dag van haar laatste menstruatie is precies 12 dagen geleden. Verbaasd kijkt ze op haar schema. Deze mevrouw zou dan nu 2 weken zwanger zijn? Als de informatrice haar opbelt om te vragen of er misschien iets mis is gegaan met het invullen van het formulier blijkt het tegenovergestelde waar. De deelneemster vertelt dat het deze week moet gaan gebeuren en dat ze eind volgende week weet of haar menstruatie uitblijft!
De informatrice stelt voor dat ze het even afwacht en als ze over twee weken inderdaad écht zwanger blijkt en een positieve zwangerschapstest heeft, ze dan weer contact met haar opneemt. Sommige mensen doen er van alles aan om er zo vroeg mogelijk bij zijn!

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen