Ik ben de trotse moeder van twee prachtige dochters, Sophie (7) en Louise (5). Het zwanger worden ging heel snel en de zwangerschappen verliepen goed. Ik was niet misselijk of moe, ik voelde me geweldig! Mijn bevallingen verliepen echter minder goed, maar toen ik mijn meiden kerngezond in mijn armen had, was ik alles direct vergeten.

Tijdens mijn werk als informatrice zie en hoor ik veel. Uiteraard hoor ik weleens nare verhalen, maar als ik bij iemand op bezoek ben voor een inschrijving, betekent dit natuurlijk dat het weer gelukt is.

Zwanger worden is echt een wonder. Maar 15% tot 20% van een bevrucht eitje eindigt daadwerkelijk in een zwangerschap. Ik wist dit vroeger niet en toen ik het hoorde dacht ik: wat ben ik een gelukkig mens dat ik dit al twee keer heb mogen meemaken. Ik stond op dat moment weer met mijn beide benen op de grond. Ik dacht namelijk altijd dat als een eicel eenmaal bevrucht is, je altijd zwanger bent en er na 9 maanden een baby komt. Niet dus, het is heel speciaal en ik prijs mij dan ook zeer gelukkig dat het bij mij en mijn man zonder problemen gelukt is!

Antoinette - MvM – heeft 6 verhalen geschreven.

Meer Artikelen