Als je zwanger bent probeer je je zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van de baby! Je gaat op zoek naar zo veel mogelijk informatie rondom zwangerschap en je groeiende kindje, het uitzoeken van spullen voor de babykamer, schattige kleertjes, een geboortekaartje, enzovoorts. En tijdens de zwangerschap kunnen er nog veel meer vragen ontstaan over bijvoorbeeld het komende ouderschap, bijvoorbeeld welke opvoedstijl het beste bij je past.

Wanneer de baby is geboren, is er vaak geen tijd om bij te komen, want je kindje heeft jou (en je partner) gelijk nodig! Een goede voorbereiding is daarom heel verstandig. Maar waar vind je nou alle informatie die je nodig hebt en het antwoord op de duizend-en-één vragen? Mandy Zuidhoek, oprichtster van Babycursus.com, vertelt:

In een reguliere zwangerschapscursus word je vaak enkel voorbereid op de bevalling. En wanneer de baby is geboren, zeggen veel (kersverse) ouders: “Wij hebben informatie gehad omtrent de bevalling, maar nu de baby er is, hadden we ook graag voorbereid willen zijn op de komst van een baby en op de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt!”

Met de liefde voor baby’s, al mijn opleidingen en alle ervaringen die ik heb opgedaan in het trainingsvak heb ik daarom Babycursus.com opgericht! Babycursus.com is vernieuwend en informeert en adviseert (aanstaande) ouders en (beroeps)opvoeders hoe je een blije baby krijgt, hoe je de band met je baby kunt versterken, hoe je leven én je relatie met de komst van een baby verandert en hoe je als ouders optimaal kunt samenwerken! Met deze inspirerende zwangerschapscursus wordt je dus goed voorbereid op je rol als ouder.

Als voormalig columniste van het Algemeen Dagblad Haagsche Courant is schrijven mijn passie. Met mijn diploma’s en ervaring als Hypnobirthing docent en in Gedragsleer: Stromingen in de psychologie, Psychologie van de levensloop, Rouw- en verlieskunde en interventies in het psychosociale werkveld: Communicatie, Transactionele Analyse en Coaching beschik ik over de deskundigheid over de inhoud en methode van mijn werk. (Aanstaande) ouders en (beroeps)opvoeders kunnen rekenen op verantwoordelijkheidsbesef om tot goede oplossingen te komen, die zowel resultaat als acceptatie opleveren!”

Gastauteur – heeft 30 verhalen geschreven.

Meer Artikelen

  • Geen artikelen gevonden