Blog JoanBevallen, een kind krijgen, ouders worden: het is iets heel natuurlijks. (Daarmee bedoelen we niet dat het vanzelfsprekend is, maar dat het dragen van een kindje een doorgaans natuurlijk proces is). Maar soms hoor je verhalen die het allemaal… toch net even anders maken.

Het zijn vaak mooie, interessante en bizarre verhalen tegelijkertijd. We zetten er even een paar voor je op een rijtje:

13 + 4 = 65
65 jaar en nog zwanger worden is één ding, maar om dan ook nog eens gelijk zwanger te worden van een vierling: dat is… bijzonder! Gelukkig is zwanger zijn niets nieuws voor de Duitse Annegret: ze heeft al 13 kinderen! Lees het hier.

Bevallen van je kleinkind
Draagmoeder zijn is voor veel vrouwen een heel grote stap. Ook voor de toekomstige ouders van het kindje is het een bijzonder proces. Maar het wordt wel heel bijzonder als je moeder jouw kindje – en dus haar eigen kleindkind – draagt. De 46-jarige Anne-Marie deed het voor haar zoon. Het artikel lees je hier.

Oma en moeder
Zowel moeder als oma worden in minder dan een uur tijd? Dat gebeurt natuurlijk in Amerika! De 37-jarige Angela beviel van haar tweede dochter, terwijl haar oudste dochter zelf ook bevalt. En dat was iets wat de arts in zijn loopbaan van 29 jaar nog nooit had meegemaakt. Bekijk hier een foto van de bijzondere familie en hun arts!

Welk verhaal is jou altijd bijgebleven?

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen