20140603_Profielwerkstuk290x290Wij zijn Daphne Albersen en Louise Miedema. Wij hebben ons profielwerkstuk gedaan over verminderde vruchtbaarheid bij vrouwen. Hier hoort Moeders voor Moeders natuurlijk ook bij.

Onderzoek
Wij zijn tot dit onderwerp gekomen, doordat Daphne er erg geïnteresseerd in is. We moesten bij ons werkstuk ook een onderzoek/praktijkgedeelte doen. Wij hebben toen bedacht om een promotiecampagne te maken, omdat pril zwangere vrouwen vaak nog niet weten dat ze mee kunnen doen. Dat wilden wij veranderen en zijn we aan de slag gegaan. Wij hebben een folder en poster gemaakt, waarmee we de pril zwangere vrouwen willen inlichten. Het doel hiervan is, dat ze bewuster worden van urinedonatie. Deze folders laten we meegeven met zwangerschapstesten, hiervoor hadden we wel toestemming nodig. We zijn langs de drogisterijen en huisartsen geweest, om te vragen of ze willen meewerken aan onze campagne.

Positieve reacties
We kregen veel positieve reacties gelukkig en ze gaan nu minstens drie maanden de folders meegeven. Aan de hand van die drie maanden kan er gekeken worden of er meer aanmeldingen zijn. Het zou leuk zijn als er volgend jaar een vervolg profielwerkstuk over wordt gemaakt. Het wordt voor ons namelijk lastig om er mee door te gaan. Bij het nieuwe profielwerkstuk kan er dan gekeken worden of het een goed resultaat heeft opgeleverd of dat er misschien iets veranderd moet worden.

GastbloggerGastblogger – heeft 162 verhalen geschreven.
Wil jij ook schrijven voor Vriendinnen Onder Elkaar? Stuur dan een mailtje naar info@moedersvoormoeders.nl.

Meer Artikelen