mvm

Het is bijna zo ver: deze week gaat de Negenmaandenbeurs weer van start. Een walhalla voor (aanstaande) ouders waar je je de hele dag kunt vermaken met leuke workshops, stands van bekende merken en interessante mensen die je van alles over zwangerschap en het ouderschap kunnen vertellen. Moeders voor Moeders is ook aanwezig in de Amsterdam RAI met een fantastisch nieuwe stand waar we ontzettend trots op zijn! Zoek ons dus vooral op en stel iedere vraag die je ooit aan ons hebt willen stellen.

Natuurlijk kun je ook leuke dingen komen doen bij onze stand. Zo hebben we elke dag tussen 11u en 15u een karikaturist op bezoek! Wat moet je daar nou mee, vraag je jezelf misschien af?
Nou, als jij en je partner samen langs komen bij onze stand, dan tekent de karikaturist een karikatuur van jullie toekomstige kindje. Kom je samen met bijvoorbeeld een vriendin of je moeder naar de beurs, neem dan vooral een foto mee van jezelf en je partner. Dat kan ook. Hartstikke leuk om aan mee te doen, of je nu zwanger bent of niet!

Ook zal schrijfster en onze vaste blogster Anne Tel op 20, 21, en 22 februari van 12u t/m 15u aanwezig zijn in onze stand om haar boek Paaseitjes Zoeken in het AMC te signeren. Heb je het boek dus thuis, neem hem dan vooral mee! Mocht je het boek nog niet in bezit hebben, dan kun je deze op de beurs alsnog voor een zacht prijsje aanschaffen. Kom dus vooral even hoi zeggen!

Verder kun je je bij onze stand natuurlijk direct aanmelden voor deelname. Je krijgt dan een heel mooi cadeautje mee naar huis, namelijk de DVD ‘Het Wonder van een Nieuw Leven’ van Lennart Nilsson. Een prachtige documentaire over het ontstaan van een nieuw leven, met unieke beelden vanuit de baarmoeder.

De Negenmaandenbeurs gaat 20 februari van start en duurt t/m de 24e. Meer informatie over openingstijden en het programma lees je op de officiële website.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen