_onderzoekWij zijn 8 studenten aan de Universiteit van Amsterdam. Wij volgen hier de studie Pedagogische Wetenschappen en zijn momenteel bezig met een onderzoek onder aanstaande ouders over zwangerschap en ouderschap. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Namelijk bij het invullen van onze enquete. Meedoen levert ons niet alleen veel nuttige informatie op – je maakt zelf ook kans op een leuke cadeaubon.

Meer over ons onderzoek
Zowel zwangerschap als het ouderschap is voor iedereen anders. Iedereen heeft zo zijn eigen kijk op de opvoeding van de kids! Ook tussen vaders en moeders kunnen hier behoorlijke verschillen zijn. Ons onderzoek richt zich op die verschillende verwachtingen. Ouderschap heeft invloed op vele verschillende zaken in je leven. Je gaat ineens een andere rol vervullen, maar het kan ook effect hebben op je relatie, positie op werk, sociale contacten, zelfs contact met familie en vrienden. We zijn erg benieuwd naar deze verwachtingen en de invloeden, en daarom hebben we een enquete opgesteld voor dit onderzoek.

Het onderzoek is bedoeld om over een langere periode te herhalen en de respondenten nogmaals aan te schrijven en hun te vragen naar de uitgekomen verwachtingen. Op die manier kan er een informatief beeld gegeven worden over de verwachtingen gedurende de zwangerschap en of deze ook daadwerkelijk uit zijn gekomen.
Doe ook mee!
Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar aanstaande moeders en vaders en onze vraag aan jullie is dan ook of jullie ons willen helpen met het behalen van ons streef aantal van 550 respondenten. Hiermee is ook nog een leuke cadeaubon te winnen! Help ons dus mee en surf naar www.zwangerschap-ouderschap.nl.

Eventueel alvast dank voor jullie deelname :) Groetjes van Tessa, Hester, Nicole, Emma, Baukje, Eveline & Dorrith!

GastbloggerGastblogger – heeft 162 verhalen geschreven.
Wil jij ook schrijven voor Vriendinnen Onder Elkaar? Stuur dan een mailtje naar info@moedersvoormoeders.nl.

Meer Artikelen