Lekker met een tijdschrift op de bank, kopje thee erbij, en ach, doe ook maar een stukje chocolade. Even een momentje voor jezelf. Als je zwanger bent, zijn er veel bladen om uit te kiezen. Sommige verhalen zijn herkenbaar, andere raken je. Je leest nieuwe dingen, je krijgt nuttige tips. Heerlijk!

Maar wat nu als je al maanden, jaren misschien wel, verlangt naar dat zo gewenste kindje dat maar niet komt? Daar sta je dan voor het tijdschriftenschap. De mooiste buiken, de liefste baby’s, de breedst lachende mama’s. Je zou er alles voor over hebben om een van die bladen achteloos in je karretje te kunnen gooien.

Voor alle vrouwen die niet zo maar zwanger raken, en zich ook wel eens helemaal in een tijdschrift willen verliezen, willen wij Uitgerekend Jij maken. Een echt blad, dat je vast kunt pakken. Waar je mee op de bank kunt kruipen. En dat je door kunt geven aan je zus of je vriendin. Een gratis blad, omdat deze vrouwen een cadeautje verdienen!

Moeders voor Moeders is het helemaal met ons eens: dit magazine moet er komen. Zij sponsoren daarom ons initiatief. Maar daarmee zijn we er nog niet! Help jij ook mee? Je kunt een donatie doen, maar leuker is misschien nog wel om even te gaan shoppen in de webwinkel van Decembersteun. Je vindt daar bijvoorbeeld wenskaarten, mooie boeken en workshops. Koop je iets, dan gaat de opbrengst naar Uitgerekend Jij.

Kijk op onze site hoe jij kunt helpen om vrouwen die niet zo gemakkelijk zwanger raken ook eens dat lekkere, maar vooral ook troostrijke moment op de bank te bezorgen. Met een magazine dat er écht voor hen is.

Linda Versteege & Denise Hilhorst

GastbloggerGastblogger – heeft 162 verhalen geschreven.
Wil jij ook schrijven voor Vriendinnen Onder Elkaar? Stuur dan een mailtje naar info@moedersvoormoeders.nl.

Meer Artikelen