Wisten jullie dat er bepaalde perioden in het jaar zijn dat ik pieken en dalen heb omtrent aanmeldingen?

Ik werk nu drie jaar bij Moeders voor Moeders en dus ook al drie zomers en winters. Na de zomer, dus tussen eind augustus/september heb ik meer aanmeldingen dan normaal en ook in januari/februari. Het lijkt wel alsof de lange zomeravonden en de koude, romantische kerstavonden zorgen voor meer zwangerschappen!

Hoe het ook komt, ik ben erg blij met alle aanmeldingen die ik krijg! Ik heb in de maand augustus bijna net zoveel inschrijvingen gehad van stellen die makkelijk in verwachting zijn geraakt als stellen die na een vruchtbaarheidsbehandeling in verwachting zijn geraakt. Drie, vier, vijf of zes jaar in de medische molen van vruchtbaarheidsbehandelingen: ik heb het allemaal voorbij horen komen. En dan is het zo jammer als je hoort dat deelneemsters met Moeders voor Moeders stoppen, want het is zo’n gedoe….

Dus dames, ken je iemand die nog geen 12 weken zwanger is: informeer hen over Moeders voor Moeders! Ben je zelf zwanger en nog geen 12 weken zwanger: meld je aan! We kunnen ieders hulp ontzettend goed gebruiken en hoeveel moeite is het nou om je urine op te vangen? Kom maar op met die babyboom! ;)

Antoinette - MvM – heeft 6 verhalen geschreven.

Meer Artikelen

  • Geen artikelen gevonden