Als informatrice bij Moeders voor Moeders heb je veel opslagruimte nodig. Zowel voor alle leuke materialen die we mogen geven aan de aanstaande moeders als de noodzakelijke dingen zoals de kannen en de kratten met flessen. Nu proberen we altijd heel discreet te zijn en dit betekent dat ik ook heel discreet de kratten wil bewaren zodat niet de hele buurt deze ziet. Bij Moeders voor Moeders hebben we dan ook kisten waar de kratten in kunnen, oftewel de welbekende depotkisten.

Ik heb zo’n kist in de voortuin zodat deze ook goed te bereiken is voor de deelneemsters die hun kratten bij mij wisselen. Op een dag wilde ik er een krat uit pakken om mee te nemen naar een intake gesprek met een deelneemster, toen ik de postbode tegenkwam. Nieuwsgierig kwam hij naar mij toe. Hij wilde nu toch wel eens weten waar die kist voor was. Ik vertelde hem dat ik voor Moeders voor Moeders werkte en dat in de kist flessen stonden, waarop hij zei: “Dat is voor moedermelk hè?” Haha, en zo stond ik op een ochtend gezellig met de postbode over moedermelk en urine te praten!

Deze blog is geschreven door Greta Rubingh, zij is informatrice bij Moeders voor Moeders.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen