Wij van Moeders voor Moeders zijn regelmatig te vinden op regionale evenementen. Denk hierbij aan (kraam)beurzen en informatiebijeenkomsten die in het teken staan van zwangerschap en geboorte. Natuurlijk de ideale plek om mensen te ontmoeten die iets kunnen betekenen voor onze organisatie! Afgelopen weekend waren weer enkele informatrices in de weer tijdens de Zwangere Zaterdag in het UVC te Utrecht en op de jaarmarkt te Zegveld.

De belangstelling voor de stand van Moeders voor Moeders is vaak erg groot. Onze informatrices staan de bezoekers dan ook graag te woord. Zij beantwoorden alle vragen over Moeders voor Moeders, en leggen uit hoe deelname in zijn werk gaat. Daarnaast geven we handige tips die kunnen helpen bij een prettig verloop van de deelname. Uiteraard kan er ook altijd ter plekke aangemeld worden!
Soms zijn er ook kritische vragen, of klachten. Ook dan kan er gewoon bij ons aangeklopt worden. En indien mogelijk zoeken we meteen naar een oplossing.

Maar het komt ook regelmatig voor dat een (oud-)deelneemster even hoi komt zeggen. Gewoon zomaar, omdat ze het fijn vindt dat ze een steentje bij heeft kunnen dragen! Daaruit blijkt maar weer dat veel mensen ons een warm hart toedragen. Iets waar we uiteraard erg trots op zijn.

Zou je het leuk vinden ons een keer op te zoeken op een evenement? Of wil je een potentiële deelnemer onze kant opsturen? We staan de komende tijd op de volgende evenementen:

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen