Negen maanden lang voel je het leven binnenin je groeien. Je kunt haast niet wachten tot je jouw kindje ziet. Het moment dat je zijn teentjes kunt tellen. Hij zijn duimpje in z’n mond steekt. Het moment dat je heel zeker weet: dit is ons kindje!

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot na de geboorte. Bij diverse Echopraktijken kun je terecht om het bijzondere moment van herkenning al tijdens de zwangerschap te beleven. Ouders word je toch immers niet pas ná de geboorte?

Tijdens je zwangerschap is de Nationale Echobon een mooi cadeau om te krijgen. Door middel van een echo krijg je een kijkje in de toekomst. Vooral een 3-4 D echo waarbij je je kindje in kleur en diepte ziet, is erg bijzonder. Je kunt dan al goed zien of het op papa of op mama gaat lijken.

Wij verloten onder onze Facebook fans 10 Echobonnen ter waarde van 100 euro. Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Ga naar onze Facebook pagina, klik op ‘like’ (als je dat niet al had gedaan) en doe mee aan de actie! Je kunt er ook voor kiezen om de echobon aan een vriendin cadeau te geven. Wie weet hangt er binnenkort zo’n prachtige echo bij jou aan de muur!

Deze blog is geschreven door Marga Rietveld. Zij is eigenaresse van de Nationale Echobon en ze heeft haar eigen echopraktijk in Papendrecht.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen