22 februari stond ik op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs. En wat een succes! Bij ons standje was het de hele dag lekker druk. Mede door onze leuke acties bleven de bezoekers komen. Zo kan er meegedaan worden aan een wedstrijd om een geboortekaartje te winnen, en daar deed iedereen graag aan mee.

Twee keer heb ik mensen uit het buitenland in het Engels te woord gestaan. Aan hen moest ik uitleggen wat een geboortekaartje is, want in landen als Canada of in Scandinavie is dat een onbekende gewoonte. Gek he? Na mijn uitleg deden ook deze bezoekers graag mee en hebben ze een engelse slagzin ingeleverd. Zou het geboortekaartje, net als het beschuit met muisjes en de kraamverzorgster, dan iets typisch Nederlands zijn? Wij hebben een tijdje in de USA gewoond en daar kennen ze dit allemaal niet. Maar dan is er wel weer de babyshower, wat ook erg leuk is – hoewel die gewoonte ook al aardig voeten in aarde begint te krijgen in Nederland.

Naast de Geboortekaartje Actie konden de bezoekers van onze stand ook een gratis trolley ophalen. Zo rond het middaguren vlogen de trolley’s onze stand uit. Iedereen zag de trolley’s de hele beurs over rollen en wilden graag weten wat daar nou in zat. Een mooie gelegenheid voor ons om uitleg te geven over Moeders voor Moeders. Ook hebben we veel pas zwangere dames ingeschreven. Deze deelneemsters krijgen allemaal een leuke knuffel mee naar huis. Dames: heel gaaf dat jullie mee gaan doen!

We hebben niet stil gezeten gisteren, dus dat belooft wat voor de komende dag. Blijf vooral allemaal langskomen, want het is erg gezellig bij de Moeders voor Moeders stand. Foto’s van de eerste dag kun je hier bekijken. Op naar de rest van de week!

Daniëlle – heeft 7 verhalen geschreven.

Meer Artikelen