Binnenkort is het weer zo ver: de Amsterdam Rai wordt omgetoverd in een mekka voor alle (aanstaande) ouders. De Negen Maanden Beurs gaat weer beginnen!

En er is weer meer dan genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld de Babykamer InspiratieZone en bekijk compleet ingerichte kamertjes in verschillende stijlen en volgens de laatste trends. Neem ook een kijkje bij de Geboortekaartjes stand, waar je de leukste manieren vindt om de komst van je kleintje aan te kondigen. Uiteraard kun je ook naar hartelust shoppen op de beurs, in de vele vrolijke marktkraampjes vind je babykleding, accessoires, autodraagstoeltjes, cadeautjes en nog veel meer.

Niet alleen baby’s komen bod. Mama wordt ook in de spotlight gezet! Zo kun je inspiratie opdoen voor positiemode tijdens de shows van onder andere Mama-Licious, Prenetal en uiteraard de ons aller vertrouwde HEMA. Lekkere alcoholvrije wijntjes testen doe je ook in de RAI. Bekijk ook eens het overzicht van alle workshops – wie weet zit er de perfecte cursus voor jou bij.

Maar het leukste van allemaal: dit jaar staat Moeders voor Moeders ook op de beurs! Binnenkort lees je hier wat je van onze aanwezigheid kan verwachten. Kom je ook even hoi zeggen?

Openingsdata, tijden en kaartverkoopinformatie vind je hier. Tip: bestel je kaartjes snel, dan profiteer je van een mooie vroegboekkorting.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen