Als ik vrouwen inschrijf voor Moeders voor Moeders hoor ik vaak heel bijzondere en mooie verhalen van vrouwen die zelf Pregnyl gebruikt hebben.

Deze dames hebben vaak een lang en moeilijk traject achter de rug en zijn daarom extra blij dat ze, nu ze zwanger zijn, zelf hun steentje bij kunnen dragen. Een mevrouw verwoordde het zo mooi, ze zei: ‘Iedere keer als ik het moeilijk vond om Pregnyl in mijn buik te spuiten, moest ik denken aan al die vrouwen die voor mij, terwijl ze mij niet kennen, bereid waren om in een potje te plassen. Je weet niet hoe dankbaar ik deze vrouwen ben.’

Enorm onder de indruk van deze woorden, vertelde ik bij een andere deelneemster hoe dankbaar en blij andere vrouwen worden, dat zij deel ging nemen aan Moeders voor Moeders. Blijkbaar raakte zij hier zo door geïnspireerd dat ze iedere week met haar flessen op de weegschaal gaat staan om te kijken wat ‘de oogst’ is, hoeveel ze die week dus bij elkaar heeft geplast. Dat is toch fantastisch! Dit zijn de verhalen waarvan ik vleugels krijg en met nóg meer plezier aan iedereen vertel wat voor mooi werk ik heb, en hoe enorm veel zwangere vrouwen wij nodig hebben om een andere vrouw moeder te laten worden!

Odette - MvM – heeft 6 verhalen geschreven.

Meer Artikelen

  • Geen artikelen gevonden