Bij Moeders voor Moeders zijn we blij met iedere deelname. Er is tenslotte veel urine nodig. Maar vroeg aanmelden wordt door Moeders voor Moeders nu tijdelijk extra beloond. Hoe eerder je je aanmeldt, des te langer kun je immers meedoen. En hoe meer liters we verzamelen, des te beter.

Ben je nog geen zeven weken zwanger en meld je je aan voor deelname, dan ontvang je bij aanmelden voor 31 december van dit jaar ‘De Grote Geboortegids’. Een mooi en interessant boek over zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Aanmelden voor Moeders voor Moeders kan vanaf het moment dat je overtijd bent tot en met de elfde week van je zwangerschap. Meedoen kan van de zesde tot en met de zestiende week.

Aanmelden doe je op www.moedersvoormoeders.nl of bel gratis naar 0800-0228070.

SuzanneSuzanne – heeft 92 verhalen geschreven.
Suzanne, community manager

Meer Artikelen